Singlen tuotanto

1000,00  sis. alv 24%

Tuottaja hakusessa? Aikomus tehdä uraa musiikkialalla? Haluatko julkaista oman singlen tai tehdä biisistäsi kilpailukykyinen ja radiokelpoinen?

Singlen tuotantoon sisältyy julkaisuvalmis biisi sävellettynä ja kirjoitettuna antamiesi referenssibiisien ja kuvailemiesi fiiliksien perusteella miksauksineen ja masterointeineen.

Hintaan kuuluu myös kaksi studiosessiota SoundTeam.fi studiolla porvoossa, joista ensimmäisellä yhdessä mietimme, suunnittelemme ja hahmottelemme kappaleen ydintä, melodioita, rytmejä ja päämäärää.

Käymme samalla läpi sitä, kuka sinä olet artistina ja mihin singlelläsi tähtäät.  Saat myös kattavan muistilistan artistin brändin rakentamisesta, mahdollisuuksista ja A&R kaltaista valmennusta.

Mikäli haluat myös absoluuttista ja raakaa palautetta kehittyäksesi parhaaksi artisti-sinäksi, niin sekin onnistuu. 😉

Toisen studiosession tavoite on äänittää laulusi / räppisi. Tässä vaiheessa tuotanto on jo loppumetreillä ja sinäkin olet ehtinyt treenata riittävästi, että vokaaliäänitys sujuu kuin tanssi. Yleensä ensimmäisen ja toisen studiokerran välillä on pari viikkoa aikaa tuotannolle ja treenaamisellesi.

Tämän jälkeen aloitamme tuotannon viimeistelyn, miksauksen ja masteroinnin ja saat näiden jälkeen julkaisuvalmiin, ammattimaisen sinkkubiisisi latauslinkin ja pääset popittamaan täysillä! Kauttamme onnistuu myös kappaleesi julkaisu suoratoistoalustoille, saat myös vinkkejä, miten toimia ennen julkaisua maksimoidaksesi näkyvyytesi ja parantaaksesi mahdollisuuksia soittolistoille pääsyyn.

Päägenret, joihin erikoistumme (mutta emme kuitenkaan rajoitu) Pop, Rap, Rnb, Indie, Soul, Jazz.

 

Kun olet maksanut tai mikäli sinulla on kysyttävää, laita viestiä Eskolle, joka on vastuussa tuotannoista, niin laitetaan urasi alulle!  esko@soundteam.fi

Hinta sisältää arvonlisäveron 24%. Olethan tutustunut myös toimitus- ja tilausehtoihimme!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.