E-Masterointi

80,00  sis. alv 24%

Yksittäisen kappaleen masterointi.

E-Masterointi tapahtuu lähettämällä meille kappaleesi valmiiksi miksattuna wav-muodossa. Kappaleesi saa viimeistelevän masteroinnin heti ensimmäisen masteroijan vapautuessa ja lähetämme kappaleesi sinulle valmiiksi masteroituna takaisin. Kappaleen latauslinkin voit lähettää meille Wetransferilla tai vaikka Dropboxilla. Saat valmiin masterin kuunneltavaksesi ja jos koet sen kaipaavan vielä muutoksia, niin ei hätää: E-masteroinnin hinta sisältää kaksi “revision-kierrosta”, joiden aikana teemme haluamasi muutokset. Ilmoitathan kuitenkin kappaleen lähettämisen yhteydessä, mikäli sinulla on erityistoiveita. Mikäli kappaleesi pitää olla tavanomaisista suoratoistostandardeista poikkeava, niin otathan etukäteen yhteyttä!

 

Maksettuasi E-Masteroinnin lähetä kappaleesi latauslinkki ja erityistoiveesi meille sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@soundteam.fi

Liitä mailiisi mukaan myös tilausnumero (order number), jonka löydät sähköpostiisi tulevasta kuitista.

 

Mikäli tarvitset masterointia isommalle kokonaisuudelle, on silloin hyvä masteroida esimerkiksi koko levyllinen materiaalia kerralla, jolloin varmistutaan lopullisen saundin yhteneväisyydestä. Ota tälläisessä tapauksessa etukäteen yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä sinulle paras pakettiratkaisu!

 

Hinta sisältää arvonlisäveron 24%

Kyseessä on aineeton tilauspalvelu, tutustuthan peruutus- ja palautusehtoihimme täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.